Hvor er slutten?

  • Jeg har en hemmelighet

Det blir en lang pause. Ingen sier noe. Forut for dette var vi venner. Gode venner. Men usikkerheten er nå så absolutt tilstedet. Pausen blir brukt til ordveining. For??? Imot??? Nå er det uansett for sent. Jeg har ingen hemmelighet lenger. Hvordan kunne jeg? Jeg blir revet med av hennes utrolige utstråling, og i et øyeblikks fraværenhet, ønsket jeg å blotte hele mitt.

Men hvem innleder en samtale slik? Hvor åndsfraværende går det an å bli? Jeg blir sittende helt stille. Hun ser på først med et overraskende blikk. Senere går hodet over på skakke og blikket blir mer og mer undrende.

  • Ja??

Nå ble det klamt. Hva skal jeg si? Det er nå jeg skulle vært spontan. Det er nå jeg skulle hostet opp en historie fra gammelt av som kunne blitt en hemmelighet. Men nei. Samvittigheten min sender signaler til mine armhuler. Det renner.

  • Vi er nødt for å snakke sammen

  • Er det noe galt? Har jeg?

Det blir stille. Hun overtok pausen. Men et spørsmål kommer opp i mine tanker. Noe som jeg har lurt på lenge. Hvorfor må hun alltid antyde at det er hennes feil? Kan det ikke for engangs skyld være meg det er noe galt med?

Jeg har i alle år skåret menneskegrupper over en kam. Det ukjente for meg har i mange år vært noe skummelt. Kvinnene er blitt kalt kjærringer i forhold til ett individs feilskjær. Det er ikke så lenge siden jeg bevisst begynte med å se individene og deres egenskaper, i stedenfor den sosiale grupperingen mennesker sitter i. Ståsted, politisk som livssyn, er kun et valg, tatt på bakgrunn av ekstern innflytelse.

  • Ja, kjære. Det er deg.

Nå ble alt snudd opp ned. Hun spør ikke engang etter hemmeligheten. Fokuset er på henne nå. Slipper jeg unna? Jeg kan ikke la henne sitte lengere nå.

  • Jeg har tenkt en god del på deg. På deg og meg faktisk. Hvor er vi? Hvor skal vi?

  • Hva snakker du om?

Tok hun meg nå? Ble jeg catch?a?

4 kommentarer

septemberlovetann

20.des.2010 kl.20:21

Ja, sommervintervaar, du ble catch`a! ;-) Din kjære derimot kommer allikevel ikke til å la deg skjønne det, så du kan fortsette å leve videre med din hemmelighet inntil du på nytt prøver å blottlegge deg...! ;-)

På nytt så har du et bra innlegg, og du holder "edge`n" fra start til slutt i denne samtalen! Gleder meg til neste post!

Midnight

05.jan.2011 kl.12:57

Så deilig forventningsfullt du skriver her. Jeg satt med sommerfugler i magen, og angst i hjertet.

Bedre lykke neste gang? ;)

sommervintervaar

08.jan.2011 kl.20:00

Midnight: Tusen takk. Vi håper kommunikasjonen har bedret seg til da ;-)

sommervintervaar

08.jan.2011 kl.20:01

septemberlovetann: Tusen takk for tilbakemeldingen. Og du har fått et nytt ett :-)

Skriv en ny kommentar

sommervintervaar

sommervintervaar

35, Oslo

Hvis noen måtte ha meninger eller spørsmål vedrørende bloggen så ikke nøl med å send en mail til sommervintervaar@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits